Logo

Fluid Brand Activation

Wij activeren niet jouw merk, maar wij activeren jouw doelgroep. Ons doel is dat zij jouw grootste fan worden. Beleven, zien, ruiken, proeven en delen met vrienden en volgers. Met meer dan 10 jaar ervaring in wines en spirits kunnen we drankenmerken activeren en promoten op veel manieren en momenten.

Content marketing

Samplings with impact

Live events

Influencer marketing

Network

Retail Activation

Media planning

Campari

Favoritos

JP. Chenet

Père Magloire

Codorníu

Feudo Aranci

La Mancha

Rias Baixas

Death’s Door

Gallina de Piel

Louis Roederer

Soulwines

Errazuriz

Inter Rhone

Mouton Cadet

Spirited Union

About

Sinds kort bestaat er een nieuw activatie bureau voor wijn- en drankenmerken. Fortify staat voor versterken, een bekende term in de internationale drankenindustrie en richt zich op het versterken van de naamsbekendheid en boosten van het imago van bestaande en nieuwe brands en labels. Dit doen zij middels acties in retailkanaal, directe promotie naar consumenten en horeca professionals, en media events.

Initiatiefnemers zijn de eigenaren van Pitch PR: Na 17 jaar ontwikkeling en groei met het succesvolle nichebureau in de sectoren food, wijn en horeca, werd het tijd om sommige werkzaamheden te segmenteren en specialiseren. Met Pitch PR werken we vooral aan strategische lange termijn campagnes om de positie van een producent, land of regio gedurende meerdere jaren te verstevigen. Sinds twee jaar zijn er steeds meer wijn en drankenmerken die Pitch PR benaderen voor een snelle lancering of een eenmalige activatie. Dit varieert van retail activatie, influencer marketing tot volledige events voor media, professionals of consumenten.”

De wijn- en spirits wereld wordt internationaler, digitaler en transparanter voor consument, producent en tussenhandel. Zo staan inmiddels veel wijnmerken naast elkaar op Vivino, een platform om snel informatie over een wijn te krijgen. Fortify kan worden ingezet als professioneel en innovatief pr-platform met bewezen netwerk en gegarandeerd snelle en digitale impact.

The wine and spirits world is becoming more international, digital and transparent for consumers, producers and intermediaries. For example, many wine brands are now listed side by side on Vivino, a platform to quickly get information about a wine. Fortify can be used as a professional and innovative PR platform with proven network and guaranteed fast and digital impact.

HQ

Contact

LOCATIE
Cas Oorthuskade 196
1087 DP Amsterdam
Ijburg-West

BEREIKBAAR OP
MA-VRIJ
09:00 – 17:30

CONTACT
+31 20 468 33 48
info@fortify.nl